Saturday, 10 March 2012

tErSiLaP niAt....

Aiii uolls......(budget cam ramai jerk yang bace blog aku nie...) Hehehe....

Kalo pagi tadi tue dah cite bab makan....la ni aku cite plak bab niat a.k.a nawaitu tue....Khamis hari tue balik keje kunun2 c cik kikin mok2 tue ar buka bab nak gunting rambut.....aku pun laju jerk ar nak join skali coz rambut aku dah panjang sangat, rimas nak ikat2....lagipun rambut aku dah ar nipis, asyik gugur jerk....dr membazir gugur tanpa pekdah, baik aku gunting kan....kan......

So, balik keje tu bermule ar pencarian salon rambut kitorang....g Alamanda kat Hairven tue, skali kene tunggu 1jam baru leh gunting coz ramai orang gak time tue....tipu jerk xde ar ramai sgt tapi aweq jg kaunter tu ckap kene tunggu 1jam....tue yang malas nak tunggu....kalo tunggu dapat makan ke wet ke xpe gak kan...hehehe

Pencarian d teruskan teruuuuuuuuuuusssssssssssssssssssss ke The Mines plak.....(biasa ar J@j@ kan ske sgt bawak aku corner2 mrayap....hehe..)

Nasib bek xde ar jem sangat time tue....kat The Mines tue mmg berlambak ar salon rambut....kitorang pusing2 survey harga n servis dlu....tup2 survey punye survey, skali terbenti plak depan kedai "A-Look Eyewear" kat tgkt 1 tue..... bermula la plak niat yang baru ktorang nie.....


Hah!!!!! dan2 terus tukar niat....actually ktorang mmg dah lame pasang niat nak beli sunglasses same2....padahal dari tgkat atas lagi dah jeling2 gak kedai sunglasses....hehehe....

Cik kikin xhabis2 try sana try sini jenis mata lalat tue.....kecoh jadinye dalam kedai tue...aku rilek je...try mne yang aku berkenan + try yang mne aku kne paksa pakai ngn cik kikin nie....hehe tul x cik kikin???? 

Kalo dah try tu rugi la kan kalo x grab...so aku dan2 ar terus whatsapp ngn Mr Bolat2 dapatkan prmission...huhu isteri solehah kena camni..(ceh2...) hahahhahahah dapat jerk green light dr Mr bolat2, tbe2 jer kotak d bawah nie ada kat umah aku...hehehe... so xde ar nanti Mr Bolat2 komen xcomey kan....coz die dah bg prmission n opinion die...lalalalalala


suke sgt tengok frame die tue....simple n style...


Finally, d sini la niat baru ktorang tue tercapai......aku juz grab sunglasses HUGO BOSS nie jer n cik kikin grab sunglasses GUCCI (lagik mahal ok!)....bagi korang yang nak taw ar kan sunglassses aku tu model 0342S, kod 0342S/R80/LF/63, material metal n model ni kegunaan unisex sbenarnye....lens nye plak wane grey gradient coz tu ar aku ambik coz ada dua tone....yang lagi 2 kaler tue lens kaler brown ngn grey camtu jer....xde dua tone k....daaaa.....









2 comments:

  1. Anis,kelihatannya seperti agak suci di situ

    ReplyDelete
  2. sesuci myk murni...lalalallala

    ReplyDelete