Tuesday, 24 April 2012

5s....5S....5s......

Yiiihhhhaaaaaaaaaaa.....

Aii korang.....fuuhhh!!fuuhhh!!! berabuk dah blog ni....2mggu lbey kot xhapdet ak pny blog ni...tbe2 pnykt M + BZ ber 5S (kunun) melanda diri.......ngee~

hehe wt pengetahuan uolls smua, opis aku la ni dok bz tgh wat 5S sgala.....hurmmmm jumaat lepas zon Alza nie ade ar wt penilaian utk pilih workstation n bilik yg dh d sisih n susun.....workstation aku cm biase ar kn cam apa2 jerk.....tp sempat ar aku sisih n susun masa cuti pertabalan Agong hr tu.....bile dh kms2 camtu dah rupe meja orang xde keje jerk workstation aku ni....hahaha lantak p ar kan...

N ape yg aku xsgka aku lah pemenang bagi kategori workstation terbaik time nie....hahahahhaha klakar kot...ape yg aku taw juruaudit tu kta sbb workstation aku tu memenuhi ciri2 yang di audit...n yg paling mahal sbb aku pny wayar2 berselirat tu puas aku dok tape kan....hahahahahha....ala ni pun juz suke2 jerk penilaian ni utk bg smgt org2 len utk berkobar2 kemas workstation n bhgian msing2 kan.....klakar tp time ksih ar coz bg aku adia....yeayyy!!!!


yaa....nie ar adia nye...habis dah d kenduri kan sama2 ngn aryaan....





Hbis penilaian......nak kene maintain n smart kan lagi ar gamak nye workstation n opis aku nie...MAMPU ker???? MAMPU ker??? MAMPU ker???
 
Nantikan je ar k!! hee~ hee~

2 comments:

  1. bapok hebakkkkkkk..
    takok terdodok

    ReplyDelete
  2. aok nii ad je kn.....jgn dodok sgt nnt punggug besaq

    ReplyDelete