Saturday, 28 April 2012

aKtiViti D teNgaHari jUmaaT......

lalalallalalala mok joh menyumbangkan sore untuk MOT d kala tengahari jumaat......mok joh nie sebenar nye berbakat besaq untuk masuk AF ke @ Konsert Mania....tapi selalu sangat tarik diri awal2 sebab taw dah nanti asyik die jerk menang.....So die pendam kan je ar bakat yang ada dan tonjolkan hanya d karoke2 yang terpilih....kirenye bilik karoke MOT ni pun terpilih ar dalam list bakat die...heee~


video



king ni pun ada bakat terpendam gak ni...leh gantikan nana die nie....
  



tebiat mok joh memang suke off on lampu tu.....






No comments:

Post a Comment